13th Anniversary Beer Festival

It's nearly festival time and as it's Wendy and Howard's last at The Moon, we're hoping to make it the best yet. With a theme of Champions and Half Moon Heroes you can except to find some CAMRA and SIBA award winning beers. along with a carefully selection of beers that we feel our customers will love. Have a look at the beer and cider list here.

  • Curry Night on Thursday 20th 6pm - 10pm : enjoy a delicious homemade curry with your beer, we'll have extra seating in the marquee.
  • Live Acoustic Music on Saturday 1pm - 9pm : featuring some great local musicians, including The Mighty Collider.
  • Live music and dance Sunday 12pm - 8pm : featuring morris dancers and live acoustic music.
  • Great pub food will be available throughout the festival from 12pm till 9pm, including children's menu.
  • Full beer & cider list with tasting notes will be available at the festival.

Festival Opening Hours

Thursday noon - 12pm, Friday & Saturday: noon - 1am, Sunday: noon - 11pm.

Rhythms of the World Line Up

Saturday 23rd April 2016

Act Start Finish Time
Shaun Clark 12:00 12:30 30 mins
Neil Stanton 12:45 13:15 30 mins
Michael King 13.30 14:00 30 mins
Steve Young 14:15 14:45 30 mins
The Skeltons 15:00 15:30 30 mins
Pete Woodward 15:45 16:15 30 mins
Donna Mackay 16:30 17:00 30 mins
Starseedz 17:15 17:45 30 mins
Ease Springs 18:00 18:30 30 mins
Connor Wells 18:45 19:15 30 mins
Smoke & Ashes 19:30 20:00 30 mins
The Mighty Collider 20:15 21:00 45 mins
Beer Festival Dates
How we used to do things, Beer Festival April 2013 We now hold our festival in a marquee allowing us to serve 80+ beers & ciders Two marquees mean more beers & more seating Introducing Craft Kegs Pub of the Year CAMRA Award Fun with Hats
Beer Festival Photo
Web site designed and built by Amanda Mower